Leave your words

Tuesday, 20 December 2011

[WALLPAPER] : WLA FREEBIES BY KHAIRULSYARAFI

Salam Semua

Hari ni Fi nak share freebies untuk peminat, penyokong, WLAian..muahahaha, =__=''. Fi nak bagi freebies wallpaper baru dihasilkan sekejap tadi

....terimalah...
*mcm dalam filem romantik :P*

nak yang resolusi tinggi (1366X768)
nak yang resolusi tinggi (1366X768)

sebenarnya tujuan asal fi nak design aiskrim by Azhafizah tapiiii tak datang pulak idea fi, huhu, tulaa kelemahan fi idea takleh paksa keluar tapi datang dengan sendiri *mesti korang tak paham kan =__='', hahahah* :D, takpe2 syukur jelaa, last-last tujuan fi da lari sampai la tiba-tiba fi nak buat walpaper, dan akhirnya jadilaa wallpaper kat atas tuh :D.

 p/s :: fi da freeeee...jom buat kad :D

4 comments:

Zac Rega said...

=.=''

keri ikhwan said...

kretif la.. ngan huruf2 pn bleh jdik camni

Azhafizah[フィザ] said...

eh..bile masa lak fiza buat aktiviti ni fi.tu fiza update je.tu anjuran kak zarini kan..bukan fiza la..=_='

~Kirin Selama Perak~ said...

smart!
nak mintak tolong wat satu wallpaper untuk KSP boleh?
:D