Leave your words

Friday, 13 January 2012

[WALLPAPER] #2 : WLA FREEBIES BY DIDI

Ada dua wallpaper yang aku nak kasi FREE jer kat anda-anda semua. Kalau rasa berkenan amek leww tanpa segan silu. Tapi kalau dah ambil jangan lupa ucap terima kasih dalam hati sebab aku dah set automatik sape amek aku ucap sama-sama. hehe. Kesemua wallpaper ni dalam saiz 1600x900. Kepada sesiapa yang tidak menggunakan resolusi skrin lebar maka aku bersimpati. Tak dapek den nak nolong eh.


Line art wallpaper (aku main bedal je nama ni)


Vektor wallpaper

Kesemua wajah diatas adalah random person yang aku ambil dari album gambar aku. So kalau rasa rupa ada iras-iras korang, haa ekau la tu.

4 comments:

Adam said...

terbaik ah dd. buat lagi banyak2. hahaha. biar penat kau nak ckp sama2 banyak2 kali :D

eqbalzack said...

nak jugakkk...nak wat header kat blog. bosan la pic buku je..hehe

nurdani said...

suka betul vector wallpaper tu

Yumida said...

kreatif nyer....