Leave your words

WeLoveArts History


Versi Azhafizah
Penubuhan group WLA ni adalah idea dari Adam[Adam Azman] dan disokong kuat oleh DD[Ahmad Firdaus Nor Azhar] dan disokong kuat kuat lagi oleh Fiza[Azhafizah].Idea bukak group ni lebih baik kata adam berbanding fan page sebab kalau buat group boleh chatting dengan semua orang.

Disebabkan masing-masing tak mahu kalah mengalah,biar Fiza je mengalah offer create kan group dan mereka terus setuju.Name group Adam dan DiDi serahkan pada Fiza sebab mereka pun takde idea mase tu..ker malas fikir?:p hehehe.Ok no biggie lah pasal tu..Just untuk suka suka je pun

Fikir punya fikir,sebab cintakan seni sangat sangat.Fiza letaklah nama WeLoveArts tu dan ditulis rapat-rapat supaya sentiasa dekat gitu.

Mase mula-mula create,kiteorang 3 orang je la bantai chatting syok sendiri.hahaha..teringat kenangan lame tu.Pastu barulah ada blogger lain Abg Eq,Iqmal,Azie,Fara,Papa Fara,Wahida,Fya,Apit,Fi,Fy dan ramai lagilah.Ade yang tak sebut tu harap  maaf ye.

Mula-mula tak banyak aktiviti Just post ape yang perlu je.Share idea,design,video lagu.Tu je kot.Tapi hari-hari WLA ni memang ceria kot.

Sampailah ade otai-otai seni masuk,tu yang ramai admin tu..takdelah ramai kot.boleh check sini

Logo telah di designkan oleh Adam.Sape lagi kalau bukan pengetua kan.Fiza bukan pengetua ye.Fiza dan DD ni kire orang kuat WLA lah kirenyer.Boleh tak cakap camtu?Ok,setakat ni je la yang boleh Fiza cerite sebab ada yang nak tahu dan ada yang bertanya.Nanti kalau Adam dan DD Free..boleh mintak Adam dan DD tulis versi mereka pulak.

Happy sebab kumpulkan mereka yang cintakan seni!