Leave your words

Tuesday, 20 December 2011

BIG EVENT:Reka Cipta Logo WLA-by Azhafizah


Assalamualaikum warga WeLoveArts...
Hari ni Fiza akan umumkan aktiviti/event terbesar untuk warga WLA iaitu Mereka cipta Logo WLA yang baru.

Syarat-syarat penyertaan:
1.Terbuka untuk ahli WLA sahaja.
2.Perlu ada  perkataan "WeLoveArts".nak tambah perkataan lain pun boleh.contoh:group
3.Design adalah BEBAS

Ganjaran:
Logo yang terpilih akan dijadikan logo rasmi WLA dan akan dijadikan Logo untuk printing Tshirt WLA.

Tempoh masa:
Bermula dari sekarang.Tarikh tutup akan di beritahu kemudian..

*submit hasil kerja pada Azhafizah Md Nor di facebook ye.

Idea ni telah di suarakan oleh pengetua adam dalam wall WLA..so ini secara rasminya.Harap semua warga WLA dapat menyertai aktiviti ni.^__^

*entry ringkas dan simple je ni.Harap di fahami..kalau kurang jelas.Sila inform ye kalau ada kekurangan penjelasan di sini.


11 comments:

CCICute Design said...

wah!!menarik..tp x dpt nak join..huhuhu..

Mohd Amin Aizuddin said...

Menghitung masa

merahitujambu said...

menarik niii

Azhafizah[フィザ] said...

CCI:nape takdapat join?huhu

sesuka haty said...

menarik..tapi waaaaa semua dalam nie fara tgk ramai berbakat beso..tiap hari ade je update..even fara parking tepi je tapi salu ngendap WLA hehe..

My Name is Mar said...

Cik Fiza PINK..
Nanti tukar link saya kat sidebar ya..
Sumerrr duk serang da ni..
Rimas MAK,NYAH~~~

ikhwan said...

hey saya join
http://ikwanharis.blogspot.com/2011/12/dsalam-semua.html

keri ikhwan said...

nilah yg ditunggu-tunggu. patut dah lama Adam wat camni.. haha
kena buat dngn serius ni...
*smbil wat muka serius

ikhwan said...

buat yg terbaik adam.
hahah

BiQa HatmiN said...

ini sudah baik...nak cuba lah..

Mat Stylo said...

dah siap dah...hahah
http://yusartz.blogspot.com/2012/01/logo-wla.html