Leave your words

Saturday, 3 December 2011

Cupcakes Ciptaan WLA-by Azhafizah

Agak terlambat update untuk aktiviti WLA.Tapi nasib baik ade seseorang yang sangat prihatin terhadap kesibukan Kerja Fiza.Thanks to Mr Keri Ikhwan sebab sudi menolong mengumpulkan  hasil kerja WLA dalam blog die..terharu haisshhh.

Aktiviti ni idea dari  Iqwan Roslanni yang bermula pada 29 November,Selasa pukul 2:00pm.Ini template untuk cupcake tu.
Dan semua ini hasil kerja warga WLA yang amek bahagian












pssttt..mane yang lain?..hehe..diri sendiri ni tak join lagi..maaf ye,takde bahan nak buat topping ni..mood pun takde ni..OK,pasni kite cuci mata tengok design donut pulak ek.

5 comments:

keri ikhwan said...

sama-sama :)

Mohd Amin Aizuddin said...

Kreatif blako sep kito..huahaha

Azhafizah[フィザ] said...

suke tengok design semua

Nor Abdullah said...

Assalamualakum.. huhuu..akak suka tgk donut korang sume.. yummeh!! nak lukis jugak.. hedheheheheheh

cik kumbang said...

kagum :D
ramai rakyat malaysia yg smkn kreatif
keep it up :)