Leave your words

Tuesday, 26 March 2013

Pause


Dah lama aku perhatikan blog ni tak ada entri terkini. Ramai yang sibuk dengan urusan masing-masing termasuklah aku. Ada yang kena tumpu dengan pelajaran/assignment dan ada jugak yang bagi komitmen pada kerja. Walaumacam mana pun, aku update jugak entri ni sebab ada kelapangan yang sementara. 


Kejap lagi nak kena lompat atas kerusi mengadap kerja balik. Kerja pun bawak balik rumah. Betul-betul pekerja contoh. ngehngehngeh.


Teruskan mengikuti blog ni sebab akan menyusul karya-karya daripada mereka yang berbakat tak kira dalam atau luar negara. :)


-nurdani. 

7 comments:

Situs Top Info said...

Kunjungan perdana.. semoga menjadi awal perkenalan yang baik..salam kenal dan sukses terus.

Hijab Valley said...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

Hijab Valley said...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

Firdaus said...

Salam. Macamana nak join ye? Nak share juga artwork saya. hehe

nurdani said...

@firdaus : boleh ke group We Love Arts dekat bahagian sidebar

tenku butang said...

done follow sini no. 195
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Budak Nakal said...

budak nakal singgah sini..
adatlah, koz ni walaupun bekerja sendiri masa utk blog kekadang terpaksa pandang sebelah mata jek..hahaha terpaksa tumpu pada kerja2 penting...