Leave your words

Thursday, 23 February 2012

Karya menggunakan Paint versi 6.1 - Nurdani

Inspirasi menconteng guna Paint versi 6.1 ni bermula bila print screen sesuatu kat blog then paste di dalam Paint. Tengok-tengok dalamnya ada banyak tools menarik. 


So terus la conteng-conteng ikut suka hati. Ada yang rujuk gambar dan ada yang ikut nafsu sendiri. Keh keh. 


Conteng guna benda alah ni memang seronok sebab boleh buat style bajet pelukis hebat and then terus jadi satu seni yang macam menggunakan tangan+berus+air = watercolour by hand.


Semoga enjoy melihat karya tak seberapaku ini. :)















by : Nurdani

6 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

cantik sangat!

-SUPERGIRL- said...

cantik nyeeee !!

GIC said...

wahh.... cantik banget ini.. hehehe...

rAIHan said...

simple dan cantik..kalau lah boleh melukis mcm nie..=(

keri ikhwan said...

bila nak lukis lagi style camni?
suka tengok gmbar pemandangan n alam camni

duniafana said...

MERIAH...aku suka